Ydelser

Gammelgaard Consulting er din totalleverandør af driftsrelevante ydelser.

Vi kan hjælpe med det meste inden for virksomhedsadministration. Særligt har vi fokus på ESG- og grøn omstilling, samt eksport- og internationalisering. Men også ledelsesudvikling- og mentoring fylder meget. Vi løser især opgaver for smv`ere, men har også store virksomheder på referencelisten.

Herunder finder du vores portefølje.

Grøn omstilling, bæredygtighed og ESG:

Er key-words, og et helt nødvendigt fokus i virksomheders strategi, både nu og fremadrettet.

Gammelgaard Consulting tilbyder vore kunder markedsledende rådgivning omkring strategi og udvikling af forretningsplaner med bæredygtighed, ESG og digitalisering som et væsentligt omdrejningspunkt.

Hjælp til procesfacilitering og forandringsledelse, med udgangspunkt i kortlægning og due diligence af virksomheders interne og eksterne aktiviteter. Herunder ESG-vurdering i forhold til at gøre en virksomhed investerings- og salgsklar.

 • ESG-strategi, risikovurdering og kommunikation.
 • Etisk supply chain management, udgangspunkt for dataindsamling i scope 1, 2 og 3
 • E-learing, webinarer og uddannelse i ESG.
 • Certificerings- og mærkningsordninger indenfor miljø og social ansvarlighed.
 • Mentoring og udviklingsforløb af medarbejdere, direktion og ledelsen.
 • FSC® eller PEFC™ certificering.
 • Klimaregnskab – CO2 udledning.
 • Miljøledelse og miljøkortlægning.
 • Livscyklusvurdering (LCA) og EPD.
 • It-værktøjer til beregning af klimaaftryk (C02).
 • Udlejning af CSR/ESG specialister på dags- eller ugebasis.
 • Tredjeparts validering af klimaregnskaber og data.

 

Her kan du læse vores artikel om ESG-rapportering, CSRD og GHG (Greenhouse gass Protocol) og EU´s verdensmål.

 

Netværk

"Vi kan ikke alt selv"….

I Gammelgaard Consulting har mange års erfaring lært os værdien af et stærkt netværk. Det er derfor at vi i løsningen af kundeopgaver, har så stort fokus på aktivering af vores netværk.

Drift

Vi har i dag en stor samling af eksterne partnere og Danmarks største portefølje af interim specialister- og ledere, som vi kan trække på og indsætte i  din virksomhed med kort varsel.

Når vi sammen har konstateret hvad du mangler for at nå dine mål, kan vi via vore markedsledende partnere, hurtigt eksekvere ved at trække på relevant finansiering samt faglighed- og specialiseret viden.

Dette giver dig og din virksomhed mange fordele.

 • Du får adgang til de bedste specialister, der har erfaringen og fagligheden til at løse din udfordring bedst, hurtigst og mest lønsomt.
 • Du slipper for en besværlig markedsafdækning og leverandørsøgning.
 • Du får eksekvering og resultater med det samme.
 • Du betaler kun for det du har brug for.

 

Se her for driftsområder vi har etableret partnerskaber inden for.

Keynote talks/ Foredrag.

Gammelgaard Consulting har en lille men eksklusiv portefølje af internationalt annerkendte keynote speakers. Pt. kan vi tilbyde foredrag med en række ESG- og CSR specialister, succesfulde iværksættere og business angles ( porteføljer på minimum Dkk. 100 mill.) , samt helt særligt med Kirstine Fratz og Henrik Kobberø Hansen (se mere herunder).

 

 

 

Enestående- og spændende foredrag med den "måske" eneste danske bjergredder i Østrig.

 

 

Henrik Kobberø Hansen, en dansker i Tirol.

Henrik holder en række spændende foredrag om livet som bjergredder i Østrig. Et liv som de færreste forhåbentligt kommer til at stifte bekendtskab med i praksis.

Henrik fortæller malende om sine oplevelser som redder, men også om sit liv i Østrig i øvrigt. Han har en lun og humoristisk stil, og går ikke af vejen for at krydre sine foredrag med anekdoter om hvordan de lokale bjergbønder brygger Obstler i baghuset, eller om  natskiløb i "powder" til livet.

Henrik er uddannet Bjergredder, Mountain-Trekking Guide og østrigsk certificeret skilærer på ekspertniveau.  Alle disse kompetencer bruger han enten på redningsaktioner i bjergene, eller når han arrangerer unikke oplevelsesture for private eller virksomheder.

Liv eller død.

Det handler desværre ofte om liv eller død, når Henrik og kollegerne sætter sig i redningshelikopteren. Derfor kræver det en særlig psyke, og et sæt meget specialiserede kompetencer at være bjergredder.

Det er da heller ikke en profession man normalt ser på et dansk CV.

Så vidt vi er informerede, er Henrik den eneste dansker der er kommet igennem nåleøjet som bjergedder i Østrig.

Unikke ture- og hjælp til alt det praktiske.

Henrik er stor fan af det autentiske Tirol og elsker at vise gæster fra Danmark, de uspolerede steder. Henrik laver derfor også skræddersyede ture for familier- og virksomheder der ønsker en bjergtur med et tvist.

Med Henrik som guide er der en enestående mulighed for at få en unik og skræddersyet ”off the beaten track” oplevelse, hvor man kommer ind bag facaderne og får et indblik i det lokale liv i bjergene.

Det autentiske Tirol.

Henrik arrangerer gerne ture med præg af luksus, men han foretrækker selv det mere autentiske. ”Vi skal have brændekomfur, bjergudsigt- og kildevand” (og måske en lille Obstler/: red) som Henrik udtrykker det.

Både sommer og vinter kan man få en tur i bjergene med Henrik. Han hjælper også gerne med at finde hotel, ferielejlighed eller måske en bjælkehytte på bjerget.

Ofte tager Henrik sig af alt det praktiske, så gæsterne kun selv skal stå for at komme frem og tilbage imellem Danmark og Østrig.

Lokal ekspert.

Tv2 og andre medier har igennem flere år brugt Henrik som "lokal ekspert". Herunder finder du links til et udvalg af relevante artikler.

https://nyheder.tv2.dk/klima/2023-09-18-skisportssteder-i-knae-flere-maa-lukke

https://vejr.tv2.dk/2019-01-16-lavinefaren-i-alperne-er-faldende

https://vejr.tv2.dk/2022-02-03-oestrigske-laviner-spraenges-vaek

Henrik er certificeret af:

 

Kontakt os gerne for yderligere information om foredrag, webinarer og bjergture:
info@gammelgaard-consulting.dk
+4529856078

 

 

Zeitgeist.....(Tidsånden)

Kirstine Fratz

Hvad ligger til grund for trendudviklingen i vores kultur ?

Begrebet "Zeitgeist" handler om tidsånden og hvordan den påvirker vores måde at agere på, vores holdninger og vores købemønstre ikke mindst.
Man kunne påstå, at dem der er på forkant med forståelsen af tidsånden er et skridt foran.

Lige nu er det jo som bekendt en trend i den at alt skal handle om bæredygtighed og grøn omstilling...... men hvorfor egentligt ??

Ja vi skal jo passe på vores jord, det er et narrativ vi alle forstår... men for ikke så mange år siden tænkte vi ikke så meget på "det grønne" som vi gør i dag. Selv om det vel var lige så vigtigt dengang ??

Vore købsmønstre er stærkt påvirket af tidsånden, og det være sig både forbrugerne, men også når virksomheder køber ind.

Hvad bliver mon den næste trend ??

Kirstine Fratz er en tysk forsker der har specialiseret sig i "Zeitgeist" og i en årrække har hjulpet såvel offentlige som private organisationer med at forstå trendudviklingen med afsæt i tidsånden.

 

Udvalgte testimonials:

„Zeitgeist research is a school of perception. Because things are so complex, economists would also do well to leave their model carpentry and always work on their perception of reality. Kirstine Fratz has a good guide for this.“

Hans-Peter Klös, Managing Director of the Institute of the German Economy Cologne

 

„Insightful! Distinct! New! Cutting-edge! These are gold standards of success. For over 10 years, Kirstine has helped our clients understand how Zeitgeist determines the consumer's desire, belief, and trust. The result has always been bigger stronger ideas.“

Frank Chudy, CEO - Brand Consumer Relationships. 

 

„Kirstine is a top speaker delivering unique talks. She is trusted by the biggest brands in Germany and is a fantastic person to work with while planning an event. Her positive energy is contagious and she is one of the most knowledgeable professionals when it comes to research and social change. Kirstine's exceptional work ethic has allowed her to stand where she is as a prominent speaker. She brings tremendous energy and helpful insights to all of her keynotes. I would highly recommend Kirstine to any conference organizer looking for an outstanding speaker.“

Vladimer Botswandze, Startup Advisor, Ranked No. 1 Global Marketing Thought Leader b Thinkers360 / Fortune 500 Consultant

 

Kirstine Fratz kan bookes til Keynote foredrag og til længerevarende udviklingsforløb.

Kontakt os gerne for yderligere info:
info@gammelgaard-consulting.dk
+4529856078