Ydelser

ESG Strategi, livscyklusvurdering og klimaregnskab - få overblik over jeres CO2 udledning.

Grøn omstilling, bæredygtighed og ESG er key-words og et helt nødvendigt fokus i virksomheders strategi, både nu og fremadrettet.

Gammelgaard Consulting tilbyder vore kunder markedsledende rådgivning omkring strategi og udvikling af forretningsplaner med bæredygtighed, ESG og digitalisering som et væsentligt omdrejningspunkt.

Hjælp til procesfacilitering og forandringsledelse, med udgangspunkt i kortlægning og due diligence af virksomheders interne og eksterne aktiviteter. Herunder ESG-vurdering i forhold til at gøre en virksomhed investerings- og salgsklar.

 • ESG-strategi, risikovurdering og kommunikation.
 • Etisk supply chain management, udgangspunkt for dataindsamling i scope 1, 2 og 3
 • Certificerings- og mærkningsordninger indenfor miljø og social ansvarlighed.
 • Mentoring og udviklingsforløb af medarbejder, direktion og ledelsen.
 • FSC® eller PEFC™ certificering.
 • Klimaregnskab – CO2 udledning.
 • Miljøledelse og miljøkortlægning.
 • Livscyklusvurdering (LCA) og EPD.

 

THE EUROPEAN BUSINESS AWARD for excellence in innovative Sustainable Corporate Strategy Solutions

Ledelses- og virksomhedsrådgivning

Full circle...

Da det ofte ender med en snak om hele værdikæden, tilbyder Gammelgaard Consulting ud over hjælp til ESG strategi- og certificering, internationalisering og markedsfremstød, også "Full Circle" analyse og ledelses/ virksomhedsrådgivning med fokus på driftsoptimering, vækst og handlekraft.

Gå i hi, eller giv den gas ??

Vi kan både hjælpe dig med at ”gå i hi” og fokusere på optimering af din forretning internt, men vi kan også hjælpe dig til at ”træde på speederen” og se muligheder hvor andre ser begrænsninger.

Netværk

"Vi kan ikke alt selv"….

I Gammelgaard Consulting har mange års erfaring lært os værdien af et stærkt netværk. Det er derfor at vi i løsningen af kundeopgaver, har så stort fokus på aktivering af vores netværk.

Drift

Vi har i dag en stor samling af eksterne partnere og Danmarks største portefølje af interim specialister- og ledere, som vi kan trække på og indsætte i  din virksomhed med kort varsel.

Når vi sammen har konstateret hvad du mangler for at nå dine mål, kan vi via vore markedsledende partnere, hurtigt eksekvere ved at trække på relevant finansiering samt faglighed- og specialiseret viden.

Dette giver dig og din virksomhed mange fordele.

 • Du får adgang til de bedste specialister, der har erfaringen og fagligheden til at løse din udfordring bedst, hurtigst og mest lønsomt.
 • Du slipper for en lang og dyr rekrutteringsproces
 • Du får eksekvering med det samme
 • Du betaler kun for det du har brug for

 

Se her for driftsområder vi har etableret partnerskaber inden for.

Keynote talks/ Foredrag.

Gammelgaard Consulting har en lille men eksklusiv portefølje af internationalt annerkendte keynote speakers. Pt. kan vi tilbyde foredrag med Lene Gammelgaard og Kirstine Fratz. Fælles for begge er, at de arbejder med virksomheder og organisationer der har fokus på markedsudvikling, trends, bæredygtig ledelse og tidsånden.

 

 

 

 

KICKSTART THE EVEREST WAY – innoverer forudsætningerne for at drive resultatskabende og bæredygtige initiativer fra idé til resultater på bundlinjen.

Lene Gammelgaard

Når du investere i at ville lykkes med ambitiøse transformationer, skal du have reel  indsigt i den menneskelige psykologi, der mobilisere ressourcer i de individer, der skal skabe resultaterne.

Hvad stiller vi op med de 50% medarbejdere, der ikke er engageret på jobbet? Ofte på grund af utilstrækkelig ledelse.

Hvorfor tager mellem 6-15 % af voksne i den vestlige verden, der vel burde være det nemmeste sted at leve – antidepressiv medicin, for at udholde tilværelsen? Hvorfor er op til 70 %, så stressede, at det påvirker helbredet og på sigt, medfører sygemeldinger, der koster erhvervslivet og samfundet milliarder?

Hvis vi investerer i udviklingen af menneskelige ressourcer og lykkes med at innoverer ledelses færdigheder, der mobiliserer medarbejderengagement – kan vi accelerere skabelsen af en fremtid vi gider arbejde og leve i.

Det er chokerende at blot 1 ud af 10 ledere på verdensplan formår, at forløse medarbejderes virkelyst. Og at tallene ikke har rykket sig de seneste 20 år. Der er solid økonomi i, at skabe organisations kulturer, mennesker blomstrer i.

Vi SKAL kunne gøre det bedre at være menneske i det 21. århundrede. Når vi har diverse studier, der afdækker hvad der skal til for at lykkes med menneskelig udvikling og radikale organisations transformationer!!!

 

Udvalgte testimonials:

BESTSELLER:

"If you are ever thinking of MOBILIZING the organization's full potential to achieve what has never been achieved before - do not hesitate to contact Lene.

Peter Dahl, Sales Director, VERO MODA, BEST SELLER GROUP

In an unusual way, Lene managed to connect our extremely ambitious goals at VERO MODA with THE EVEREST WAY. We experienced standing ovation for the first time ever - in my time with VERO MODA."

ØRSTED:

”Lene’s THE EVEREST WAY oplæg hjalp mig med at inspirere mine medarbejdere til at frigøre potentialet i retning af at være 3 gange så dedikerede og effektive i 2021 i vores kamp mod klimaforandringerne.

Lars Ingemann direktør, leder af vicerepræsentanter for EPC-direktører og projektledelsesstøtte i Ørsted.

Ørsteds mission er at skabe en verden, der kører udelukkende på grøn energi. Vi mener, det er tid til at gennemføre reelle handlinger.

”Mine medarbejdere indså, at i Ørsted bekæmper vi klimaforandringer, ligesom du bestiger Mount Everest.

Vi skal altid stræbe efter at finde nye og bedre løsninger på ethvert problem, vi møder, og når det bliver hårdt og vi lider – fortsætter vi ”.

Med THE EVEREST WAY – inspirerede Lene alle.

For at forfølge vores mission 100% grøn energi – er dedikeret planlægning og udførelse et must.

Når vi står over for problemer – innoverer vi simpelthen en løsning.

THE EVEREST WAY gav os meget værdifulde personlige værktøjer til at stræbe efter det bedste, når vi under støtter Ørsted-missionen.

Tak Lene for et virkelig inspirerende foredrag – ØRSTED bekæmper klimaforandringer – THE EVEREST WAY"

LEGO:

"JEG VIL VARMT ANBEFALE LENES UVURDERLIGE BIDRAG"

Top Motivational Speaker Lene Gammelgaard har ved flere lejligheder præsenteret sine oplæg om ledelse og udvikling af mennesker til forskellige leder grupper i Lego. 

Vi finder hendes idéer og forskning meget værdifuld i udvikling af ledere, mennesker og organisationskultur.

 

KJELD KIRK KRISTIANSEN  – LEGO, BILLUND, DENMARK

 

Lene bidrog senest med FUTURIZE THE EVEREST WAY til LEGO’S første ROBOTIC SEMINAR i samskabelse med Robot Cluster, opfindere og robot ingeniører

 

Kontakt os gerne for yderligere info:
info@gammelgaard-consulting.dk
+4529856078

 

Zeitgeist.....(Tidsånden)

Kirstine Fratz

Hvad ligger til grund for trendudviklingen i vores kultur ?

Begrebet "Zeitgeist" handler om tidsånden og hvordan den påvirker vores måde at agere på, vores holdninger og vores købemønstre ikke mindst.
Man kunne påstå, at dem der er på forkant med forståelsen af tidsånden er et skridt foran.

Lige nu er det jo som bekendt en trend i den at alt skal handle om bæredygtighed og grøn omstilling...... men hvorfor egentligt ??

Ja vi skal jo passe på vores jord, det er et narrativ vi alle forstår... men for ikke så mange år siden tænkte vi ikke så meget på "det grønne" som vi gør i dag. Selv om det vel var lige så vigtigt dengang ??

Vore købsmønstre er stærkt påvirket af tidsånden, og det være sig både forbrugerne, men også når virksomheder køber ind.

Hvad bliver mon den næste trend ??

Kirstine Fratz er en tysk forsker der har specialiseret sig i "Zeitgeist" og i en årrække har hjulpet såvel offentlige som private organisationer med at forstå trendudviklingen med afsæt i tidsånden.

 

Udvalgte testimonials:

„Zeitgeist research is a school of perception. Because things are so complex, economists would also do well to leave their model carpentry and always work on their perception of reality. Kirstine Fratz has a good guide for this.“

Hans-Peter Klös, Managing Director of the Institute of the German Economy Cologne

 

„Insightful! Distinct! New! Cutting-edge! These are gold standards of success. For over 10 years, Kirstine has helped our clients understand how Zeitgeist determines the consumer's desire, belief, and trust. The result has always been bigger stronger ideas.“

Frank Chudy, CEO - Brand Consumer Relationships. 

 

„Kirstine is a top speaker delivering unique talks. She is trusted by the biggest brands in Germany and is a fantastic person to work with while planning an event. Her positive energy is contagious and she is one of the most knowledgeable professionals when it comes to research and social change. Kirstine's exceptional work ethic has allowed her to stand where she is as a prominent speaker. She brings tremendous energy and helpful insights to all of her keynotes. I would highly recommend Kirstine to any conference organizer looking for an outstanding speaker.“

Vladimer Botswandze, Startup Advisor, Ranked No. 1 Global Marketing Thought Leader b Thinkers360 / Fortune 500 Consultant

 

Kirstine Fratz kan bookes til Keynote foredrag og til længerevarende udviklingsforløb.

Kontakt os gerne for yderligere info:
info@gammelgaard-consulting.dk
+4529856078