Om Os

Gammelgaard Consulting

Vi er en dansk rådgivnings- og Networking virksomhed, der tilbyder strategisk sparring, samt adgang til markedsledende leverandører inden for alle driftsrelevante områder. Vi har særligt fokus på grøn omstilling, bæredygtighed og ESG.

Vi tilbyder i samarbejde med TC (The Trade Council), Erhvervshusene og lokale partnere, eksportfremstød til udvalgte fokusmarkeder.

Vi er også din direkte vej til tilskudsordninger fra såvel nationale som internationale fonde. Mange virksomheder er ikke klar over, at de kan søge tilskud til forretningsudvikling, og dermed få en del af investeringen betalt. Vi er specialister i tilskudsordninger, og klarer alt det praktiske omkring ansøgningerne for vore kunder.

Gammelgaard Consulting har base i Danmark, men agerer globalt.

Vi hjælper startups med at få succes internationalt. Vores vision er at hjælpe danske virksomheder til at tænke og agere globalt. Vi indtænker ESG som en naturlig- og nødvendig del af vækststrategien.

Vi giver startups mulighed for at skalere deres virksomheder på internationale markeder – hurtigere, bedre og med fokus på agil eksekvering.

Gammelgaard Consulting giver dig adgang til lokale kontakter og netværk, så du kan opnå international succes uden at skulle spilde måneders arbejde. Vi er særligt velforankrede i FAE/MENA, DACH, UK og USA. Men vi har også stærke kontakter på de fleste andre markeder.

Gammelgaard Consulting hjælper blandt andet med: rekruttering, juridisk og finansiel rådgivning, PR, marketing, acceleratorer, kontorer og professionelt netværk.

Venture kapital kan vi også give adgang til (der er naturligvis forudsætninger). Op til EURO 5 mill. kan vi hjælpe med ansøgninger til.

Vore kunder er virksomheder og organisationer i alle størrelser, fra Startups til multinationale koncerner. Ingen opgave er for lille, og ingen for stor.

Vi er internationalt velforankrede, og løser gerne opgaver uden for landets grænser.

 

Internationalt annerkendt keynote TED motivational speaker, forretningsudvikler og forfatter.

 

 

 

 

 

 

Lene Gammelgaard/ Partner behøver for mange ikke den stor introduktion. Hun var i 1996 den første skandinaviske kvinde der nåede toppen af Mt. Everest. Lene er i dag verdenskendt TED motivational speaker og forfatter. Lene har bla. udviklet "The Everest Way": en mental disciplinerende metode til at mobilisere visioner for ledere. Lene har i snart 30 år arbejdet med flere af verdens største organisationer, og har en reference liste de færreste kan matche. Lene arbejder i Gammelgaard Consulting med strategi og visioner, men kan også bookes til kick-off´s og foredrag.

Lene Gammelgaard er tildelt - THE EUROPEAN BUSINESS AWARD for excellence in innovative Sustainable Corporate Strategy Solutions

 

Intet erstatter praktisk erfaring og netværk.

Morten Gammelgaard/ CEO har i det meste af sit arbejdsliv arbejdet med internationalisering og eksport i praksis.

Både som Handelskommissær i Eksportrådet, og som chef i eksporterende virksomheder, har Morten akkumuleret stor viden og et kæmpe netværk.

Således er Morten i dag en kapacitet på området, og din kontakt for sparring om alt fra strategiske overvejelser, forretningsudvikling, tilskudsordninger og Venture Kapital.

 

Chefkonsulent med stærk teknisk- og ledelsesmæssig baggrund.

Mads Nedergaard/ Chefkonsulent er uddannet på DTU og brænder for grøn omstilling og ESG. Mads har bla. erfaring inden for ledelse, salgsledelse, teknisk salg, Engineering management, projektledelse, produktion, HW/SW udvikling, og er et stærkt- og teknisk velfunderet kort.

Mads har også erfaring med innovation- og entrepreneurship fra egen succesfuld startup virksomhed.

Mads har været beskæftiget i både store internationale virksomheder, og mindre lokale. Han har derfor forståelse for de udfordringer der kan være på alle niveauer i en organisation.

Mads har domicil på Sjælland, men løser gerne opgaver nationalt såvel som internationalt.

 

Specialist i systemer og strukturopbygning.

Egonn Greg Scott Scharbo/ Chefkonsulent er mangeårig leder fra såvel det engelske som det danske forsvar. Et opdrag der har givet Egonn en særlig tilgang til systemer og struktur. En kompetence der med fordel kan bringes i spil ved etablering af bla. ERP, MRP, MES/MIS og CRM-systemer.

Egonn brænder især for start-up`s og iværksætteri, og har bla. udviklet en matrix der gør det nemt og overskueligt at komme igennem iværksætteriprocessen. Men også forretnings- og strategiudvikling er Egonns livret. Egonn er firmaets mand på Sjælland, og servicerer primært kunder øst for Storebælt.

 

Det unge islæt.

Laura Gammelgaard/ Intern er stud HR på universitetet i Lund, og er i praktik i virksomheden. Laura tilfører den seneste opdaterede viden om bla. HR. Laura hjælper også med indhentning af data til analyser, og er skarp på SoMe.

Se her for kontaktinformationer