Interim management

Har du brug for en:

CEO, CFO, HR Director, IT Director/CIO, Supply Chain Manager eller en kvalificeret functional specialist eller Project Manager i en afgrænset periode ??

Hvorfor skal du vælge en Interimspecialist eller leder?

Den stigende efterspørgsel efter dygtige Interim ledere er ikke overraskende. Der er trods alt mange fordele ved at bruge dem:

Fokuseret ekspertise:

Midlertidige interim medarbejdere er tilgængelige med kort varsel.
Du slipper derfor for en lang og dyr rekrutteringsproces og opnår derved hurtige resultater og værdi for pengene:
Ofte er interim ledere endvidere overkvalificerede, hvilket giver din organisation adgang til en erfaring og et talent, som den måske ikke har råd til på permanent basis.

Interim er især ideelt i tider med forandring:

Du vil være i stand til hurtigt at reagere på muligheder og trusler. Med interim lederen eller specialistens evne til at tilføre erfaring og kompetencer når og hvor det er nødvendigt, er denne løsning ofte det ideelle valg i en omskiftelig verden.

Gammelgaard Consulting råder over en stor portefølje af freelance interim ledere og specialister med erfaring inden for alle driftsrelevante områder. Gennemgående er, at de alle kan tiltræde med meget kort varsel, og at du kun betaler for de timer de arbejder for dig. Ingen skjulte følgeomkostninger…. Kun eksekvering her og nu !